Obavljajte bankarske transakcije bilo gde, bilo kad.
Otkrijte svet mogućeg sa Banca Intesa!

Wave2Pay

Zaboravite na novčanik: plaćajte mobilnim telefonom umesto karticom

Intesa Mobi

Banka na vašem mobilnom telefonu

Intesa On-line

Obavljajte bankarske transakcije brzo i sigurno sa svog računara

Aktivacija

Nove funkcionalnosti Intesa On-line

SMS obaveštenje

Informacije o vašim računima putem SMS-a

Otkrijte dodatne pogodnosti

I ovo bi moglo da vas interesuje:

Da li želite da znate više ili da postavite pitanje?

Molimo vas da popunite ovaj formular i naše kolege će vas uskoro kontaktirati. Molimo vas da unesete validne kontakt informacije. Učinićemo sve što je u našoj moći da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Hvala vam unapred na strpljenju.

Klikom na “Pošaljite” potvrđujete da ste pročitali i da pristajete na Opšte uslove poslovanja. Ovo ne znači da ste se automatski aplicirali za korišćenje bilo kojeg proizvoda ili usluge i neće podrazumevati bilo kakvu obavezu prema vama.

Poruka je uspešno poslata. Hvala!

Vesti

Uprkos sporom tempu rasta, podaci pokazuju da će digitalni novčanici biti puni u 2018. godini

Digitalni novčanici će biti puni. Uprkos vrlo sporom tempu rasta i trgovci i potrošači obećavaju da će vrednost koju digitalni novčanik poseduje biti ogromna obostrano. Prema izveštaju Forrester Consultinga, bankomati bez kartica, aplikacija za P2P plaćanje i loyalty programi, pozicionirali su mobilne novčanike kao sledeću veliku stvar.

Saznajte više

Pet osnovnih principa za veštačku inteligenciju u bankarstvu

Kako bi postigle uspeh uz pomoć veštačke inteligencije, banke i kreditne unije će morati da posvete posebnu pažnju razvoju novih mogućnosti - od učenja mašina do obrade prirodnog jezika.

Saznajte više

Sjedinjene Američke Države najverovatnije će licencirati Bitcoin i razmene virtualnih valuta

Aktuelni kontrolor valuta Sjedinjenih Američkih država, Keith Noreika, izjavio je da razmatra uvođenje programa za licenciranje u celoj zemlji za razmenu virtualnih valuta, slično programu licenciranja koji je nedavno usvojen u Japanu. Ovim programom licenciranja mogao bi da se uspostavi jedinstveni regulatorni okvir za platforme za razmenu virtualnih valuta na nivou cele države.

Saznajte više

Milenijalsi su spremni da potpuno prepuste svoje finansije veštačkoj inteligenciji

Istraživanja pokazuju da Amerikanci žele lakše, pametnije i pogodnije načine da upravljaju svojim novcem i poboljšaju svoje finansijsko stanje, pa se okreću veštačkoj inteligenciji.

Saznajte više

Kako ćemo plaćati u budućnosti?

Gotovina pada u zaborav, ali bitkoin i druge virtuelne valute počinju svakodnevno da se koriste? Pa, možda.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Budućnost bankarstva integriše high-touch i high-tech

U trenutku kada potrošači više obavljaju svoje poslovanje na digitalnim kanalima, filijala i dalje može biti diferencijalna. Ključ je u tome da korisnik sve radnje obavlja besprekorno, koristeći tehnologiju za poboljšanje interakcije jedan na jedan.

Saznajte više

Veštačka inteligencija će pojednostaviti rad u sektoru ljudskih resursa

Sektorima ljudskih resursa pristiže hiljadu prijava i sprovode stotine intervjua tokom godine. Ovaj proces generiše ogromnu količinu podataka koji mogu biti teški za obradu. Zaposleni u ljudskim resursima su profesionalni, ali neizbežno dolaze u situaciju da naprave propuste u odabiru kandidata zbog ljudske greške u obradi podataka.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Uloga investicionih bankara u start-up ekosistemu

Start-up kompanije često moraju da prikupe sredstva kako bi se razvijale, a većina preduzetnika ne razume proces prikupljanja sredstava. Sve je to veoma strano za njih i ne znaju kako da prikupe ponude ili kako da stupe u kontakt sa investitorima.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Da li se način plaćanja zauvek promenio?

Nove tehnologije omogućavaju beskompromisne inovacije. I dok banke koriste prednosti novih tehnologija, kompanije koje se bave finansijskim tehnologijama upravljaju brzinom razvijanja inovacija.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Da li finansijske tehnologije podrazumevaju digitalni novčanik? Ili ipak postoji nešto drugo?

Digitalni bilans stanja poznat kao Blockchain je stvar koja prva padne na pamet kada se pokrene diskusija na temu inovacija u svetu finansijskih tehnologija. Tendencija da se Blockchain poistoveti sa finansijskom tehnologijom nije potpuno pogrešna, posebno kada uzmemo u obzir da je Svetski Ekonomski forum u izveštaju za 2016. godinu naveo da Blockchain tehnologija značajno menja način na koji finansijske institucije širom sveta funkcionišu.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više