Bankarstvo koje život čini jednostavnijim.

Wave2Pay

Zaboravite na novčanik: plaćajte mobilnim telefonom umesto karticom

Intesa Mobi

Banka na vašem mobilnom telefonu

Intesa On-line

Obavljajte bankarske transakcije brzo i sigurno sa svog računara

Aktivacija

Nove funkcionalnosti Intesa On-line

SMS obaveštenje

Informacije o vašim računima putem SMS-a

Otkrijte dodatne pogodnosti

I ovo bi moglo da vas interesuje:

Da li želite da znate više ili da postavite pitanje?

Molimo vas da popunite ovaj formular i naše kolege će vas uskoro kontaktirati. Molimo vas da unesete validne kontakt informacije. Učinićemo sve što je u našoj moći da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Hvala vam unapred na strpljenju.

Klikom na “Pošaljite” potvrđujete da ste pročitali i da pristajete na Opšte uslove poslovanja. Ovo ne znači da ste se automatski aplicirali za korišćenje bilo kojeg proizvoda ili usluge i neće podrazumevati bilo kakvu obavezu prema vama.

Poruka je uspešno poslata. Hvala!

Vesti

Veštačka inteligencija - Iskra života za savremene tehnologije

Veštačka inteligencija više nije naučna fantastika u 2018. godini, već je ključna za vođenje strategija u različitim organizacijskim jedinicama. Potencijal veštačke inteligencije je jasno razumljiv onima koji prvi prihvataju nove tehnologije i trendove, jer je u njihovom poslovanju moguće primetiti njen uticaj kroz povećanu produktivnost radne snage i povraćaj investicija.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Blockchain je potencijalna ,,mašina istine” za transakcije u svetu

Blockchain je mnogo više od kripto valuta. Blockchain može zaći u svaki ugao poslovanja, pružajući online "pametne ugovore" koji obavezuju i obezbeđuju svaku vrstu transakcije, od razmene robe do usluga obrađenih za evidenciju zaposlenih.

Saznajte više

Korisničko iskustvo mobilnog bankarstva 'je previše zahtevno za milenijalce', zaključuje istraživanje

Ovde nema iznenađenja: Milenijalci vode u usvajanju mobilnog bankarstva, sa 47 odsto, dok Bumeri zaostaju sa 23 odsto. Međutim, prema studiji firme Jumio i Javelin Strategy & Research, milenijalci su takođe među prvima koji napuštaju brod zbog frustrirajućeg korisničkog iskustva. Istraživanje je pokazalo da su među svim generacijama najpopularnije transakcije P2P plaćanja, sa 33 procenata. Druge popularne usluge mobilnog bankarstva uključuju prenos sredstava i praćenje transakcija.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Chatbotovi su samo početak veštačke inteligencije u bankarstvu

Tokom poslednje dve godine, od kada je igrač Go igre, Lee Sedol, poražen od strane AlphaGo-a, računarskog programa koji je napravio Google DeepMind, veštačka inteligencija je nastavila svoj brzi razvoj.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Veštačka inteligencija i Blockchain: 3 osnovna benefita u kombinovanju ova dva megatrenda.

AI, skraćenica koja se najčešće koristi kako bi označila veštačku inteligenciju, podrazumeva, u teoriji i praksi,konstruisanje mašina koje su sposobne da izvršavaju zadatke koji zahtevaju inteligenciju. Trenutno, najsavremenije tehnologije koje teže da implementiraju ove tehnologije, podrazumevaju mašinsko učenje, veštačke neuronske mreže i duboko učenje.

Saznajte više

Bank of America lansira Eriku ovog meseca

EKSKLUZIVNO – Bank of America je spremna da lansira Eriku (Erica), bota zasnovanog na veštačkoj inteligenciji. Michelle Moore, šef odseka digitalnog bankarstva u BofA, rekla je o inovaciji: “Naš fokus je na inovacijama jer želimo da olakšamo život našim korisnicima”. Moore je dodala: “ Uz Erikinu pomoć, naši korisnici mogu koristiti svoj glas ili telefon za obavljanje svakodnevnih bankarskih zadataka, kao što su plaćanje, provera stanja na računu, itd.

Saznajte više

Uloga koju povezanost ima u investicionoj bankarskoj industriji

U visoko konkurentnom svetu investicionog bankarstva, nadmašivanje zahteva kupaca je jedini siguran način da se garantuje udeo u tržištu. Kao takav, investicione banke moraju biti u stanju da pruže pouzdane rezultate brzo, vodeći računa o uvođenju inovacija na terenu.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Bazelski komitet ističe fintech scenarije koji remete rad banke

Bazelski odbor za bankarsku superviziju je predstavio pet potencijalnih scenarija koji opisuju potencijalni uticaj fintecha na banke. Dokument Komiteta procenjuje kako inovacije vođene tehnologijom u finansijskim uslugama mogu uticati na bankarsku industriju i aktivnosti supervizora kratkoročno i srednjoročno.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Bezgotovinska budućnost je dve do tri generacije daleko od nas, kažu stručnjaci

London: U filmu, Stevena Spilberga ,,Suvišni izveštaj” iz 2002. godine, glavni lik, kog tumači Tom Kruz, suočen je s maloprodajom koja skenira mrežnjaču i odmah počinje da mu nudi proizvode za kupovinu. Takva budućnost nam je bliža nego što mislimo, zahvaljujući sve većem prihvatanju biometrije koja se koristi u otiscima prstiju ili beskontaktnoj tehnologiji koja se zaključava i otključava skeniranjem lica, kaže Paul Dennis iz ITAB-a, kompanije koja za maloprodaju razvija tradicionalne i konceptualne metode plaćanja.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Evo zašto će Big Data da zavoli Blockchain tehnologiju

Scenario koji se koristi za blockchain tehnologiju izgleda da se nikad neće završiti. Počela je revolucija blockchaina - od Ethereum platformi poput Shipchain-a koji želi da fundamentalno naruši način na koji svet prati informacije o dostavi i logistici, do ljudi koji sakupljaju nove “neo kućne ljubimce” (Neopets) u obliku CriptoKitties-a. Svaka industrija na planeti se sada pita da li će ili ne blockchain biti najveći ekonomski resurs ili najveća pretnja - a kompanije se brzo kreću ovim prostorom, podstaknute strahom da će propustiti "sledeće velikočudo".
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više