Bankarstvo koje život čini jednostavnijim.

Intesa Mobi

Banka na vašem mobilnom telefonu

Intesa Online

Dobro došli u svet novih mogućnosti

Wave2Pay

Zaboravite na novčanik: plaćajte mobilnim telefonom umesto karticom

SMS obaveštenje

Informacije o vašim računima putem SMS-a

Otkrijte dodatne pogodnosti

I ovo bi moglo da vas interesuje:

Da li želite da znate više ili da postavite pitanje?

Molimo vas da popunite ovaj formular i naše kolege će vas uskoro kontaktirati. Molimo vas da unesete validne kontakt informacije. Učinićemo sve što je u našoj moći da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Hvala vam unapred na strpljenju.

Klikom na “Pošaljite” potvrđujete da ste pročitali i da pristajete na Opšte uslove poslovanja. Ovo ne znači da ste se automatski aplicirali za korišćenje bilo kojeg proizvoda ili usluge i neće podrazumevati bilo kakvu obavezu prema vama.

Poruka je uspešno poslata. Hvala!

Vesti

Video snimci u aplikaciji pomažu pacijentima da se uzdrže od opsesivno-kompulsivnog ponašanja

Aplikacija za mentalni trening koja bi mogla da pomogne osobama sa opsesivno kompulsivnim poremećajem da kontrolišu simptome kao što je prečesto pranje ruku.

Saznaj više

Kako banke treba da se pripremaju za robote koji se otrgnu kontroli

Banke koriste sve više aplikacija koje mašinski uče da obavljaju poslove koje su nekada obavljali ljudi, počevši od podrške do automatskog izbora investicija. Ali da li su spremne i da počiste nered koji mogu da naprave roboti koji se otrgnu kontroli?

Saznaj više

Dizajniranje korisničkog iskustva: Povezivanje sa savremenim potrošačima

Ostvarivanje veze sa klijentima je neophodno za uspeh, pa je važno osmisliti korisničko iskustvo koje je prijatno i zaista sposobno da stvori vezu sa klijentima, naročito kada se interakcija ne odvija licem u lice.

Saznaj više

Šta je zlonamerna veštačka inteligencija i zašto je važna?

Zlonamerna veštačka inteligencija podrazumeva zlonamerno razvijanje i upotrebu napredne digitalne tehnologije i sistema koji koriste intelektualne procese tipične za ljudsko ponašanje. Pod tim se misli na sposobnost učenja iz prethodnog iskustva, rezonovanje i otkrivanje značenja iz kompleksnih podataka.

Saznajte više

Kripto-tokeni nude nove načine za unapređenje lojalnosti kupaca

75% potrošača istovremeno aktivno učestvuje u najmanje tri programa lojalnosti, pa kompanije moraju da ulože značajan trud da bi se izdvojile iz mase stvarajući programe lojalnosti koji su maksimalno fleksibilni. Jedan od načina koji istražuju pojedine kompanije je povezivanje programa lojalnosti sa kripto-tokenima uz davanje kupcima mnoštva mogućih načina za upotrebu.

Saznajte više

Kako tehnologija menja lanac hrane

U toku je druga zelena revolucija i ovaj put je digitalna, bilo da je reč u upotrebi tehnologije za poljoprivrednu proizvodnju ili upotrebi tehnologije u lancu snabdevanja, za zaštitu hrane ili njenu distribuciju na tržište.

Saznajte više

Domaći zadatak uz pomoć visoke tehnologije, uz oprez

Šta škole i roditelji treba da urade da bi pomogli učenicima da razviju dobre navike?

Saznaj više

Odgovorna veštačka inteligencija u bankarstvu

Veštačka inteligencija (AI) može da učini bankarske usluge pristupačnijim. Međutim, da li je industrija spremna za nove rizike koje ove tehnologija nosi sa sobom?

Saznaj više

Može li blokčejn tehnologija da napravi revoluciju u računovodstvu?

Dok je sudbina kripto valute za sada neizvesna, čini se da bi tehnologija na kojoj se zasnivaju mogla da nađe interesantnu primenu (uz odrešene zadrške), naročito u oblasti računovodstva.

Saznaj više

Kako tehnologija menja upis na univerzitet

Promene su uglavnom pozitivne, ali da bi iskoristili njihove pogodnosti studenti moraju da kontrolišu tehnologiju, a ne ona njih.

Saznaj više