Bankarstvo koje život čini jednostavnijim.

Intesa Mobi mobilno bankarstvo

Banka na vašem mobilnom telefonu

Intesa Online elektronsko bankarstvo

Dobro došli u svet novih mogućnosti

Wave2Pay

Zaboravite na novčanik: plaćajte mobilnim telefonom umesto karticom

SMS obaveštenje

Informacije o vašim računima putem SMS-a

Otkrijte dodatne pogodnosti

I ovo bi moglo da vas interesuje:

Da li želite da znate više ili da postavite pitanje?

Molimo vas da popunite ovaj formular i naše kolege će vas uskoro kontaktirati. Molimo vas da unesete validne kontakt informacije. Učinićemo sve što je u našoj moći da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Hvala vam unapred na strpljenju.

Klikom na “Pošaljite” potvrđujete da ste pročitali i da pristajete na Opšte uslove poslovanja. Ovo ne znači da ste se automatski aplicirali za korišćenje bilo kojeg proizvoda ili usluge i neće podrazumevati bilo kakvu obavezu prema vama.

Poruka je uspešno poslata. Hvala!

Vesti

Veštačka inteligencija može da obogati naše živote na mnogo načina, ako je pravilno koristimo

Pustimo mašine da vode računa sporednim stvarima, dok se mi usredsređujemo na ono što je stvarno bitno za nas kao ljudska bića.

Saznajte više

Kako Wikimedia koristi mašinsko učenje da uoči nedostajuće reference

Jedan od ubedljivih argumenata u korist veštačke inteligencije je automatizacija kritičnih zadataka koje ljudi ne žele i ne umeju da rade. Wikipedia se suočila sa takvim problemom po pitanju referenci.

Saznajte više

10 načina na koji centralne banke eksperimentišu sa blokčejn tehnologijom

Dok se istraživanja i eksperimenti sa blokčejn tehnologijom u različitim sektorima sprovode već godinama, svega je nekoliko organizacija koje je primenjuju.

Saznajte više

Kako Internet stvari nastavlja da podstiče inovacije u oblasti pametnih zgrada

Poslovne zgrade su sve pametnije. Trenutno poseduju sve veći broj različitih tehnologija koje spadaju u domen Interneta stvari (IoT).

Saznajte više

Apple predstavio kreditnu karticu

Kompanija Apple počinje sa prodajom kreditne kartice koja će biti blisko povezana sa mobilnim novčanikom i obećala je kupcima da će im pomoći da vode „zdraviji finansijski život".

Saznajte više

Adobe i Microsoft koriste glasovnu veštačku inteligenciju za pretragu ugovora

Kompanija Adobe, tvorac PDF formata i rider programa, kao što je Acrobat, predstavlja novu glasovnu tehnologiju zasnovanu na veštačkoj inteligenciji koja bi trebalo da pomogne ljudima da postavljaju pitanja o ugovorima i drugim dokumentima prirodnijim jezikom.

Saznajte više

5G će najviše uticati na sledećih 10 industrijskih oblasti

5G priprema teren za nove mogućnosti u raznim oblastima, ali će i poremetiti sledeće industrije.

Saznajte više

Trendovi iz oblasti veštačke inteligencije koji nas očekuju u 2019.

Šta je sledeće u oblasti veštačke inteligencije? Naši analitičari su posmatrali razne industrijske sektore da bi pronašli 25 najvećih trendova u oblasti veštačke inteligencije koji nas očekuju u 2019., od nove generacije protetike do nadziranja useva.

Saznajte više

Revolucija AR Mapa

Da li se sećate kada ste prvi put koristili mapu na pametnom telefonu? Magična plava tačka i uputstva po koracima su nesumnjivo promenili način na koji razmišljamo o navigaciji, fizičkom svetu oko nas i dali nam novo značenje svesti o prostoru i snalaženju.

Saznajte više

Trendovi u platnim uslugama za stanovništvo

Na izuzetno kompetitivnom tržištu platnih usluga, inovacije u oblasti glasovnih tehnologija i brzo napredovanje bezkontaktnih („tap-to-pay“) kartica nude unosne opcije za pružaoce bankarskih usluga koji žele da se razlikuju od konkurencije i napreduju.

Saznajte više