Obavljajte bankarske transakcije bilo gde, bilo kad.
Otkrijte svet mogućeg sa Banca Intesa!

Wave2Pay

Zaboravite na novčanik: plaćajte mobilnim telefonom umesto karticom

Intesa Mobi

Banka na vašem mobilnom telefonu

Intesa On-line

Obavljajte bankarske transakcije brzo i sigurno sa svog računara

SMS obaveštenje

Informacije o vašim računima putem SMS-a

Otkrijte dodatne pogodnosti

I ovo bi moglo da vas interesuje:

Da li želite da znate više ili da postavite pitanje?

Molimo vas da popunite ovaj formular i naše kolege će vas uskoro kontaktirati. Molimo vas da unesete validne kontakt informacije. Učinićemo sve što je u našoj moći da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku. Hvala vam unapred na strpljenju.

Klikom na “Pošaljite” potvrđujete da ste pročitali i da pristajete na Opšte uslove poslovanja. Ovo ne znači da ste se automatski aplicirali za korišćenje bilo kojeg proizvoda ili usluge i neće podrazumevati bilo kakvu obavezu prema vama.

Poruka je uspešno poslata. Hvala!

Vesti

Napućite se: Novi biometrijski sistem lozinki je u znaku usana

Naučnici naporno rade kako bi pronašli i uveli nove biometrijske slojeve u klasične lozinke. Kompjuterski naučnici u Baptist Univerzitetu u Hong Kongu razvili su novu formu biometriske lozinke u vidu detekcije pomeranja usana kako bi se povećala sigurnost autentifikacije lozinki.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Ostavite svoj novčanik kod kuće. Dovoljan vam je samo vaš prst

Adaptacija mobilnog novčanika raste enormnom brzinom. Mlađe generacije, predvođene Milenijalsima, koriste jednostavnost mobilnog novčanika. Ko izlazi iz svoje kuće bez mobilnog uređaja?
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

3 Blockchain aplikacije koje nisu futurističke

Blockchain – ili digitalna knjiga u kojoj se beleže sve bitikon ili transakcije drugog digitalnog novca sada ima svoje aplikacije. Prema CoinDesk-u, u prethodnom kvartalu objavljeno je 50 koncepata za pravljenje ovih aplikacija sa preko 120 učesnika.

Saznajte više

Da li će banke koristiti “Uber” tehnologiju?

Da li su banke imale svoj “Uber” momenat ili se na to još uvek čeka? Ovo je bilo glavno pitanje od strane profesionalaca u finansijskoj tehnologiji na Bank Innovation 2017.

Saznajte više

Da li su ChatBotovi spona koja nedostaje u online edukaciji?

Sada možemo pronaći online kurseve za gotovo sve, od učenja francuske kuhinje pa sve do mikroekonomije. Popularnost online kurseva raste iz dana u dan, ali je interakcija na duže staze i dalje u padu pa se postavlja pitanje kako zadržati i povećati interakcije?
Ova vest je obezbeđena od strane inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

AI i potreba za brzinom

Veštačka inteligencija (AI) ima veliki uticaj na smanjenje troškova, povećanje kvaliteta u kompanijama, ali utiče i na kompanijski odnos prema vremenu i napredovanju.
Ova vest obezbeđena je od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

IBM i Visa omogućavaju sigurna plaćanja putem IoT uređaja

IBM i Visa Inc. su udružili snage kako bi omogućili kompanijama da uvedu sigurno plaćanje putem svih uređaja koje su povezane sa IoT (internet of things). Ova saradnja udružuje IBM Watson IoT platformu i globalne Visa usluge plaćanja.
Ova usluga obezbeđena je od strane Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Otvorene inovacije i FinTech trendovi

Pogledajte intervju sa Mario Costantini, šef inovacija i ubrzanja u Intesa Sanpaolo, da biste bolje razumeli kako matična banka naše Banka Intesa Srbija, razmišlja na temu inovacije.
Ova vest je obezbeđena je od strane Intesa Sanpaolo.

Saznajte više

Da li će tehnologija plaćanja biti odskočna daska za masovno usvajanje nosivih smart uređaja?

Tržište nosivih smart uređaja je u periodu impresivnog razvoja. Do 2020. godine, očekuje se da će se globalna isporuka smart uređaja koje nosimo na sebi udvostručiti i to preko 220 miliona, dok će ukupna cena tržišta biti 31.27 milijarde dolara. Nema sumnje da će se ovi uređaji zadržati na tržištu.
Ova vest je obezbeđena od strane Inovacionog centra Intesa Sanpaolo.

Saznajte više